Foderstofrevyen er startet at en flok midtfynske amatørskuespillere og -musikere, der brænder for revytanken, og mener at der naturligvis skal spilles revy på Midtfyn. Ikke bare en lokal revy - men en revy for alle - lidt á la Sønderborg Revyen.

Så I foråret 2006 stiftede vi Revyforeningen af 2006 Herringe, og vi gik første gang på scenen i marts 2007 i Foderstoffen - vort lokale musik- og kultursted. Der spillede vi 2 udsolgte forestillinger, og det gav os blod på tanden, så i 2008 blev det udvidet til 4 forestillinger, som vi har spillet siden.

I efteråret 2011 indgik vi et samarbejde med MAS (Midtfyns Amatør Scene) og i marts 2012 spillede vi vores første revy på Store Scene i Ryslinge Forsamlingshus til stor glæde for vores trofaste publikum og for alle os omkring Foderstofrevyen. Foderstofrevyen er ikke mindre end 4 gange blevet udtaget til at deltage i DM i amatørrevy i Juelsminde og 3 af de 4 gange er vi blevet udtaget til finalen - og hver gang har det været vildt sjovt at deltage i dette event sammen med en masse andre "revytosser."