Persondatapolitik

Brug af persondata

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondatapolitik når du besøger Foderstofrevyen.dk. Vi indsamler ikke oplysninger eller persondata uden at du selv har givet os disse oplysninger, f.eks. ved at registrere dig, købe en billet, deltage i en undersøgelse eller kontakte os på mail eller telefon.

Behandling af persondata

På foderstofrevyen.dk ønsker vi at give dig frihed over dine personlige oplysninger. I forbindelse med et køb/en reservation, kontakt via mail, er det imidlertid nødvendigt, at du afgiver oplysninger som for eks. navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Videregivelse til tredjemand

Foderstofrevyen.dk videregiver ikke, navn, adresse, telefonnummer, e-mail og øvrige informationer som du frivilligt opgiver i forbindelse med bestilling af billetter, til tredjemand.

Oplysningernes opbevaringstid

De oplysninger, man har oplyst i forbindelse med et køb eller en reservation, gemmes Foderstofrevyen.dk i 3 år, jf. lov om forældelse af indgåede aftaler.

Sikkerhed og kvalitet

Vi bestræber os på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. Vi støtter os således til procedurer, der kan sikre præcis, komplet og aktuel information. Vi vil endvidere bestræbe os på at imødekomme din anmodning om tilpasning af ukorrekte oplysninger. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Partner-relationer og links

Foderstofrevyen.dk indeholder links til andre websites og integrerede sites, men kan ikke holdes ansvarlig for misbrug af personoplysninger af tredjemand, der eventuelt finder sted på disse sites. Foderstofrevyen.dk tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.